FLOTTA - Újpest autószervíz

FLOTTAKEZELŐK, AUTÓKERESKEDŐK ÉS CÉGEK!

 

Cégek autóparkjának kezelését, szervizelését és javítását vállaljuk 1-től akár 100 autóig. Flottáknál nem csak a szervizelést hanem a szükséges javításokat is vállaljuk ami a cégnek is kedvezőbb.

 

A legtöbb típust azonos óradíjon tudunk javítani, így tervezhetőbb a javítási költség és könnyebben követhető a javítási kalkuláció a cégen belül.

 

A szervizünkben lebonyolított forgalom függvényében további alkatrész árkedvezményeket adunk.

 

Szolgáltatásaink:

  • Teljes körű szerviz és javítási feladatok megszervezése, lebonyolítása.
  • Műszaki vizsgára való felkészítés és vizsgáztatás.
  • Az adatbázisunkban szereplő gépjárművek adatainak nyomon követésével lehetőség van arra, hogy a vizsga lejárta előtt 3 héttel sms-ben vagy e-mailen értesítjük a tulajdonost.
  • Ha a kapacitásunk lehetővé teszi soronkívüliséget biztosítunk.
  • Felmerülő műszaki probléma esetén lehetőséget biztosítunk arra, hogy autómentő szolgálatunk akkor is beszállítja szervizünkbe a sérült vagy műszaki hibás járművet, ha a gépjármű vezetőjénél nincs készpénz. A szállítás költségét a javítási számlával együtt kell csak fizetni. Vállaljuk flottakövető és figyelő rendszerek telepítésének lebonyolítását.
    Megegyezés szerint igénybe vehető hozom-viszem szolgáltatást kínálunk flotta partnereinknek, melynek keretén belül megbeszélt helyről vagy a partner telephelyéről elhozzuk az autókat majd a megbeszélt feladatok elvégzése után visszavisszük azokat, így partnereink zavartalanul végezhetik napi teendőiket. Ezúton pénzt és időt takaríthatnak meg mivel nem kell abbahagyniuk saját munkájukat, hogy a flotta járműveit a szarvízbe hordják.

  •